Внимание! Продавать и покупать у нас стало ещё проще, размещайте Ваши товары в новом модуле Продажа!
Возможность раздельного размещения каждой позиции с фото и описанием - залог удобного поиска Ваших товаров потенциальными покупателями и увеличения продаж!
С вопросами, предложениями и пожеланиями просим в эту тему.
Бажаючим можу виготовити під заказ нескладні печатні плати методом ЛУТ.Від вас файл плати в Sprint Layout. Плати без металізації, просто посвердлені і залуджені.Ціни приблизно від 15 грн, ну і залежать від розмірів плати. Вислати можливо Новою Поштою.
привіт,цікавить можливість розрізати плати на таки розімри ширина 4 та 5 мм довжина від 100мм до 1000мм можна як одно сторонній так і двусторонній тескстоліт або інше головне щоб рівно було обрізано.
Ні, такі маленькі розміри я вам рівно не поріжу. тут вам потрібно якусь промислову гільйотину або фрезерний станок. та й витравити полоску 4мм х 1000 мм проблема. тобто проблема не витравити, а нанести якісно малюнок тонером на цю полоску. В принципі в мене є фольгований лист стеклотекстоліту довжиною метр з лишнім, товщина 0.3-04мм. можна звичайно розкреслити на полоски і акуратно порізати ножицями. але нанести тонер на довгу тонку полоску я не представляю як. я виготовляю нескладні печатні плати методом ламінатора і лазерного принтера, такі як я дав на фото. вам тут потрібний якийсь термопрес, або освоювати форорезистний метод...