Мои познания в ремонте данного вида техники: Есть небольшой опыт ремонта Наличие схемы: Не, нямам схема... Состав аппарата. Проц. управления: Видеопроцессор: Питание: Кадровая: УНЧ: Прочее:
Текст сообщения: Здравейте! Пиша ви от България и се надявам ако може да ми помогнете... Проблема е следния: - преди време един ден телевизора не заработи. Отворих го и видях, че има проблем в захранването. Смених електролитните кондензатори и апарата заработи. Обаче картината не е добра, в момента преобладава зеления цвят и е много неприятно. Опитах да го оправя, но нищо не се получи... Започна да примигва светодиода на лицевия панел 5 пъти, след малък интервал - отново 5 пъти... Чух, че има таблица по която се разчитат грешките които показва светодиода когато примигва. Моля ви, ако не е проблем - бихте ли ми помогнали със съвет?! Знам, че много разхвърляно и непрофесионално пиша, но не съм голям специалист, а и става въпрос за моя телевизор който ми се иска да го възстановя сам - в сервиз всеки може!... Забравих да пиша, че в момента телевизора не тръгва веднага. Или релето изключва захранването, или звука се чува, но няма картина... Картината се появява когато сменя програмата. Това е всичко... Предварително ви благодаря за помощта!!! :pliz:
PS - Моля да ме извините, че пиша на български език! Помислих си, че ако опитам да пиша на руски език - може да напиша някаква безсмислица, нещо което никой няма да го разбере...