SiUSBXp.dll не от этого драйвера, нужно брать строго из комплекта драйверов, которые устанавливались. Много раз написано.
Так я розумію що це не драйвер. Але ваша перша СМС про те що краще залишити com а не перелаштовувати на USB виявилося вірною в моєму випадку. Драйвер чому злетів не розумію але встановив я повторно. Вирішив залишити на порті com. Перед тим як переналаштувати на USB вирішив спробувати чи працює. І вуаля. запрацювала. Читається перепровіряється добре дуже дякую.
Так я її натиснув але ніяких зайнятих портів або невідомих я нічого не знайшов спочатку...зараз є. видалив.. Використовую архів який ви мені скинули. програма працює, програматор також
Але eeprom 24c51 Samsung не читається. налаштування такі:
але відповіді немає
Я так розумію вона мертва. Інструкцію по єепром читав все робив відповідно до інструкції але все одно відповіді немає.
Безмежно дякую за відповідь. Проте я все-таки повторююся.. що в програмі CP 210x set IDs , програматор не виявляється, скрін додаю. Аналогічно якщо зайти в програму postal 3 постійно помилки по знаходженню програматора. Це логічно якщо його нема в диспетчері пристроїв. В диспетчері пристроїв він виявляється як CP 2102 USB to uart bridge controller зі знаком питання. Але він не має ніяких драйверів і які б я драйвера не намагався встановити для даного девайсу вони на жаль не встановлюються. аналогічно скрін прикріплюю. на сайт https://monitor.net.ru/ не пускає. впн так само ні. фото свого також прикріплюю.
Справа в тому що програма взагалі не бачить програматора. А скільки я розумію що я в папці an144sw десь не поставив галочку і програматор прописався неправильно. Саме програматор. Тому і коли я намагаюся все зробити з нуля, драйвера не стають. Можливо хтось підкаже як повернути програматор до стока. Тому що я так розумію він коли перепрошивався програмою з папки an11 SW , він прописався неправильно або прошився неправильно